SAFE-PCB uw printplaat fabrikant

De beste online PCB fabrikant

Zoekt u een betrouwbare en snelle PCB fabrikant? Safe-PCB produceert grote en kleine series enkelzijdige-, tweezijdige- en multilayer printplaten. Wij verzorgen ook uw prototypes. Alle printplaten die onze fabriek verlaten, zijn uitgebreid getest in verschillende fases van het productieproces.

Tweezijdige- en multilayer printplaten

PCB fabrikant Safe-PCB gebruikt alleen de beste materialen zoals FR 4, SMI, CEM3 of polyimide. Deze zeer stevige vlamvertragers zijn geschikt voor de meest kritische toepassingen. Afhankelijk van het gebruikte materiaal en het aantal lagen, zijn de PCB’s van fabrikant Safe-PCB tussen de 0,2 en 3,2 mm dik. U heeft de keus uit verschillende kleuren soldeermaskers met printopdruk: groen, blauw, rood, paars, wit en mat of glanzend zwart. Uiteraard kan Safe-PCB diverse technieken aan als gemetalliseerde via’s en randen, blinde gaten, verzonken gaten en press fit.

Printplaat fabrikant Safe-PCB

Safe-PCB produceert haar printplaten in een ultramoderne fabriek in Shenzhen, China. Met een lokaal kantoor in Nederland, bent u toch verzekerd van lokale support. Via onze krachtige en intuïtieve website kunt u snel een offerte aanmaken en bestellingen plaatsen. De verwerking van uw bestelling en het transport kunt u realtime blijven volgen. Wij verzorgen niet alleen de productie, maar ook transport, verzekeringen en importheffingen.

Contactgegevens PCB fabrikant

Wilt u meer weten over onze tweezijdige- en multilayer printplaten? Neem dan gerust contact op met PCB fabrikant Safe-PCB. U kunt het contactformulier invullen of een bericht sturen naar: info@safe-pcb.nl.

Contactgegevens

   

  SAFE-PCB SPAIN
  Enric Granados 18
  08403 GRANOLLERS (Barcelona) España
  T: +34 934 619 988
  E: daniel@safe-pcb.com

  SAFE-PCB ITALIA SRL
  Via Bartolomeo Bosco 57/2
  16121 Genova ITALY
  T: 0296749254
  E: giuseppe@safe-pcb.com

  CIRCUITS IMPRIMÉS SAFE CANADA
  102-80 rue Hermine
  G1K 8L9 Quebec QC Canada
  T: +1 418 271 91 69
  E: philippe@safe-pcb.com

  SAFE COMPANY LIMITED
  Floor 2,BLG 7,WAN XIA industrial park
  West of XINHE Road,Baoan
  518104 Shajing,Shenzhen China
  T: +86 755 232 091 52
  E: contact@safe-pcb.com