SAFE-PCB uw printplaat fabrikant

Double layer printplaat: de beste keus

Een double layer printplaat die voldoet aan alle eisen en die voor verzending uitgebreid elektrisch wordt getest? Safe-PCB is een betrouwbare fabrikant van grote en kleine series double layer printplaten. Wij maken bij de productie hiervan enkel gebruik van de beste materialen en zijn in staat snel te leveren. Op een double layer printplaat hoeft u bij Safe-PCB nooit langer dan 6 dagen te wachten.

Karakteriserende eigenschappen

Double layer printplaten variëren in dikte tussen de 0,2 een 3,2 mm. De dikte is afhankelijk van de gebruikte materialen, zoals FR 4, polyimide, CEM3 en Rogerss. Een double layer printplaat van Safe-PCB kan tegen een stootje en wordt voorzien van een soldeermasker in groen, wit, (mat)zwart, blauw, rood of paars. Ook het aanbrengen van gemetalliseerde via’s en randen is mogelijk. Op het soldeermasker van uw double layer printplaat drukken we desgewenst uw teksten of afbeeldingen af.

De productie van onze double layer printplaten vindt plaatst in Shenzhen in China. Hierdoor zijn we in staat u een hoge kwaliteit printplaten te garanderen tegen een voordelige prijs. De verkoop en support van double layer printplaten gebeurt vanuit ons lokale kantoor in Nederland. Via onze website kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. De prijs voor een double layer printplaat is altijd zeer scherp en is inclusief transport, verzekering, import en BTW afhandeling.

Double layer printplaat opties

Wilt u meer weten over onze double layer printplaat mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Safe-PCB. Vul het contactformulier in of stuur een bericht: info@safe-pcb.nl. Een van de medewerkers op ons lokale kantoor in Nederland helpt u dan zo snel mogelijk verder.

Contactgegevens

  SAFE-PCB SPAIN
  Enric Granados 18
  08403 GRANOLLERS (Barcelona) España
  T: +34 934 619 988
  E: daniel@safe-pcb.com

  SAFE-PCB ITALIA SRL
  Via Bartolomeo Bosco 57/2
  16121 Genova ITALY
  T: 0296749254
  E: giuseppe@safe-pcb.com

  CIRCUITS IMPRIMÉS SAFE CANADA
  102-80 rue Hermine
  G1K 8L9 Quebec QC Canada
  T: +1 418 271 91 69
  E: philippe@safe-pcb.com

  SAFE COMPANY LIMITED
  Floor 2,BLG 7,WAN XIA industrial park
  West of XINHE Road,Baoan
  518104 Shajing,Shenzhen China
  T: +86 755 232 091 52
  E: contact@safe-pcb.com